VBA

FORMULATIE

CONTENTMARKETING

Contentmarketing is de vorm van communicatie waarbij diverse kanalen worden ingezet om content met een bepaalde (relevante) boodschap over te brengen aan jouw doelgroep. 

BE PART OF IT

Het leven vindt tegenwoordig voornamelijk online plaats. Dit is dus dé plek om jouw doelgroep te bereiken. Maar hoe, wanneer en waar? Dat ligt maar net aan de boodschap. Geen zorgen, VOIR branding agency helpt je verder.

samenhang = key

Contentmarketing: hoe breng je de boodschap over?

Wat is contentmarketing? We snappen dat je met alle vormen van tekst, beeld, geluid, communicatieplatformen, social media en alles wat het marketingoeuvre nog meer voor je in petto heeft, door de bomen het bos niet meer ziet.  Maar het antwoord is eigenlijk heel simpel: samenhang. Contentmarketing is de vorm van communicatie waarbij diverse kanalen worden ingezet om content met een bepaalde (relevante) boodschap over te brengen aan jouw doelgroep. 

Dit onderdeel is dan ook essentieel om de verbinding te maken met hen die je wil aanspreken. Met contentmarketing sla je immers de brug tussen je doelgroep en je merk. Via contentmarketing worden verschillende typen marketing gecombineerd tot één ijzersterke en effectieve benadering van de doelgroep. Het doel is dus om, voor jouw klant, waardevolle content te distribueren via de daarvoor geschikte kanalen. 

LET'S GO!

Ready for a new chapter?

Kun jij wel wat hulp gebruiken met je contentdistributie? Slide in onze inbox, dan helpen we je verder.