VBA

FORMATIE

HUISSTIJLDRAGERS

Een goed design is de eerste stap, maar hoe zorg je ervoor dat jouw huisstijl helemaal tot zijn recht komt?

MERCHANDISING MOVES GOODS TOWARD PEOPLE.

Bij het ontwerpen van een huisstijl wordt veelal gekozen voor traditionele huisstijldragers, zoals briefpapier, enveloppen en visitekaartjes. Gelukkig hebben wij nog wel wat ideeën om de boel wat meer schwung te geven, want uiteindelijk wil je natuurlijk wel wat meer in het oog springen. Geen zorgen over die visitekaartjes en enveloppen trouwens, dat doen we ook gewoon.

belang van merchandise

Huisstijldragers: laat merken stralen

Met nét dat stapje extra zorg jij ervoor dat je lekker in beeld bent. Daarom denken we graag met je mee welke mogelijkheden er zijn naast al het ‘gewone’. Een huisstijldrager kan namelijk zoveel meer zijn dan enkel drukwerk. 

Van gepersonaliseerde smartphonehoesjes tot drinkbekers, bedrijfskleding en vlaggen. Wij regelen het, hoef jij ze alleen nog uit te hangen. Hoewel het misschien voor de hand liggend klinkt, is het echt belangrijk om de juiste middelen in te zetten die jouw huisstijl dragen. Daarmee onderhoud je het contact met jouw (potentiële) klant en zorg je ervoor dat je steeds bij ze in beeld bent.

Wat nu niet kan, komt misschien later wel. Het is het beste om zoveel mogelijk communicatiemiddelen uit te voeren in jouw huisstijl. Dit lijkt misschien voor jou een open deur, maar uit de praktijk blijkt dat dit bij vele bedrijven toch niet het geval is. Is jouw huisstijl helemaal doorgevoerd of gebruik jij nog midellen die niet zijn uitgevoerd in de huisstijl? VBA realiseert dit graag voor jouw merk. 

LET'S GO!

Ready for a new chapter?

Wil jij meer informatie ontvangen over onze huisstijldragers? Neem dan contact met ons op! Onze huisstijldragers laten jouw merk stralen.