VBA

FORMULATIE

COPYWRITING

Copywriting is onderdeel van de doorvertaling van jouw merk richting de doelgroep. Kort, maar krachtig. Dit zie je terug in blogs, social media, webteksten en offline media.

PERSUASION THROUGH THE WRITTEN WORD

Jouw klant overtuigen en je product of dienst verkopen… In de tijd waarin we leven ga je het – in de meeste gevallen – niet meer redden met vriendelijk knikje of een vette knipoog.

belang van sterkte tekst

Copy: kort maar krachtig

De klant in de hedendaagse koopmaatschappij wil keihard overtuigd worden van het voordeel dat hij gaat ervaren met jouw product of dienst, want anders koopt-ie het wel bij de buurman. Nou zeggen we niet dat je een heel circus uit de kast moet trekken of een fanfare langs moet sturen om je doelgroep voor je te winnen, maar er is een aantal essentiële factoren waarmee je een heel eind komt. Goede copy is daar één van.  

Het verschil tussen copywriting en storytelling of SEO-teksten zit hem met name in het doel en de lengte van de tekst. Terwijl SEO-teksten en storytelling bedoeld zijn om jouw doelgroep de hele experience te geven en flink op de emotie in te spelen, is copy kort, krachtig en vooral bedoeld om de lezer met een paar woorden te vangen en vast te houden. Krachtige kopregels, aantrekkelijke teksten, gecombineerd met ‘lekker’ beeldmateriaal. Eén woord kan hier het verschil maken, ofwel jouw verkoop maken of kraken. 

LET'S GO!

Ready for a new chapter?

Neem contact op! Onze copywriters zetten jouw USP’s moeiteloos om in een krachtig stuk tekst.