VBA

FORMATIE

GRAPHIC DESIGN

Communicatie is pas zinvol wanneer het indruk maakt, vinden wij. Daarom zijn wij te allen tijde op zoek naar die bijzondere, soms ongrijpbare factor van een goed ontwerp.

DESIGN IS THINKING MADE VISUAL

Ieder product wat jij koopt, heeft een grafisch vormgever of designer aan bij gedragen. Tegenwoordig zijn mensen ontzettend visueel ingesteld. Daarbij hebben we steeds meer hogere standaarden voordat wij iets visueel aantrekkelijk vinden.

DIT MOET JE WETEN

Graphic design: Alleen een goed oog voor design hebben is vaak niet genoeg

Het designwerkveld heeft een verzamelnaam voor meerdere gebieden: grafische vormgeving. Hierbij komen ideeën en concepten, maar ook het produceren van digitale, visuele producten voor publicatie tot leven.

Bij de ontwikkeling van deze ontwerpen komen gevoel voor creativiteit en kennis van het technische gedeelte samen. Omdat branding, marketing en design onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, moeten de razendsnelle trends en ontwikkelingen dat gebied op de voet gevolgd worden. Wat vandaag nog booming is, kan morgen alweer achterhaald zijn. Gelukkig zijn er genoeg programma’s om in de behoefte van strakke designs te kunnen voorzien. Bij VBA werken we voornamelijk met de paradepaardjes van Adobe, maar kunnen we ook overweg met andere programma’s.

LET'S GO!

Ready for a new chapter?

Ben jij benieuwd wat voor een spiksplinternieuw ontwerp wij voor jouw bedrijf kunnen maken? Neem dan contact met ons op.