VBA

FORMULATIE

Foto- en videografie

Als je de merkidentiteit online goed neerzet, plukt ook je merkimago hier de vruchten van. Let’s go!

SHOW THEM YOUR MOMENT

Een foto zegt meer dan duizend woorden en een video meer dan duizend foto’s. Deze aspecten spelen dan ook een cruciale rol in de communicatie van jouw merkidentiteit

spreek met beeld

Foto- en videografie: neem je doelgroep mee.

Een foto zegt meer dan duizend woorden en een video meer dan duizend foto’s. Deze aspecten spelen dan ook een cruciale rol in de communicatie van jouw merkidentiteit. Als je de merkidentiteit online goed neerzet, plukt ook je merkimago hier de vruchten van. Dit is immers de perceptie die jouw klanten van je merk hebben. Anno 2022 is video belangrijker dan ooit. Videoplatform TikTok wist zelfs almighty Google van de troon te stoten wat betreft online bezoekersaantallen. Ben je hier nog niet zo in thuis? Dan wordt het hoog tijd je hierin te verdiepen. 

Het belangrijkste van beeld is dat momenten kunnen worden vastgelegd en dat hier een verhaal mee verteld kan worden zonder dat de kijker daar te veel moeite voor hoeft te doen. We leven sneller, willen meer. Waar vroeger rustig de tijd werd genomen om de krant te lezen, kijk je nu een recap van het belangrijkste nieuws via een Instagramvideo met een duur van maximaal een minuut. En zo werkt het consumentenbrein inmiddels ook. Jouw klant wil zo snel mogelijk weten wat hij van je kan verwachten en hoe fantastisch datgene dan is. Vang dit in beeld en haal daar je voordeel uit. 

LET'S GO!

Ready for a new chapter?

Hulp nodig bij jouw beelden? Geen paniek. Wij helpen je graag met een gedegen strategie en de beste beelden om jouw klant omver te blazen. Neem contact met ons op.