VBA

FORMULATIE

EVENT MANAGEMENT

Is jouw bedrijf toe aan een feestje, (netwerk)borrel of een event van een heel ander kaliber? Laat ons je helpen met de organisatie.

YOU DREAM, WE PLAN. ENJOY.

Jouw klant overtuigen en je product of dienst verkopen… In de tijd waarin we leven ga je het – in de meeste gevallen – niet meer redden met een vriendelijk knikje of een vette knipoog.

Van a tot z hulp bij jouw event

Event management: hoe kunnen we je helpen?

Zodra jij je zinnen hebt gezet op de organisatie van een evenement, wordt het euforische gevoel dat je daar in eerste instantie van kreeg vaak al gauw de kop in gedrukt door de organisatorische rompslomp die daar bij komt kijken. Of nou ja… Wij houden van die rompslomp, maar kunnen ons voorstellen dat niet iedereen de vlag daarvoor uithangt. Jij hebt immers ook nog je eigen werk, terwijl de organisatie van een evenement behoorlijk wat geregel, mails, telefoontjes en de nodige stressvlekken met zich mee kan brengen.

 

VOIR branding agency kent de ins en outs van het organiseren en heeft een netwerk bomvol professionals die jouw evenement naar een hoger niveau kunnen tillen. Hoef jij je dus alleen maar bezig te houden met de gastenlijst en een leuke avond, regelen wij de rest.

LET'S GO!

Ready for a new chapter?

Is het tijd om de uitnodigingen te versturen en de slingers op te hangen? We denken graag met je mee.